Specifikationer för Maruti Suzuki Swift

Maruti Suzuki Swift är den indiska -producerade variation av Suzuki Swift , en kompakt , femdörrars halvkombi som produceras i Japan sedan 2000 . Den finns med antingen en bensinmotor eller en dieselmotor . Motor

Både bensin och varianter diesel av Maruti Suzuki Swift har en fyrcylindrig , 16 ventiler , en femgradig manuell växellåda och en multipoint insprutning bränsledistributionssystemet . Bensinmotorn har en maximal effekt på 85 hästkrafter ( hk ) vid 6.000 varv per minut ( rpm ) medan dieselmotorn har en maximal effekt på 75 hk vid 4.000 rpm .
Bromsar och fjädring < br >

de främre bromsarna på båda typerna av Maruti Suzuki Swift är ventilerade skivor , och den bakre är trummor . Båda har MacPherson fjäderben och spiralfjäder framvagn och torsion beam och spiralfjäder fjädring bak .
Övriga specifikationer

kapacitet bränsletank av båda typerna av bil är 43 liter. De kör på i genomsnitt 42 miles per gallon . Båda har rack - and- pinion servostyrning och en högsta hastighet på 165 kilometer i timmen . Deras minsta svängradie är 4,7 meter , och markfrigången är 170 millimeter .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113287.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.