Swift Bilen har

Suzuki Swift är en japansk, subcompact bil som erbjöds i United angiven för två modell generationer, från 1989 till 1994 (första generationen) och 1995-2001 (andra generationen). Den första generationen kom som en sedan och kombi modell 1990-1994, medan den andra generationen kom bara som en halvkombi. De 1989 Swift modellerna var tillgängliga endast som en sedan. Fordonet är bäst ihågkommen för sin höga gas körsträcka (40 mpg), lågt klistermärke pris och hög avskrivningar värde, enligt Edmunds hemsida. Mekanisk

Fram till 1998 kom Swift modell med en fyrcylindrig, 1.3L motor som erbjöd en trög 70 hästkrafter och 70 lbs.of vridmoment. År 1998 uppgraderade Suzuki Swift motor till en något mer kraftfull 16-ventil som erbjöd sammanlagt 79 hästkrafter. Från 1990 till 1994 erbjöd Swift en sportigare GT-modellen, som använde en twin-cam version av den 1.3L motorn som erbjuds 100 hästkrafter. GT-modellen erbjuds också bara en fem-växlad manuell växellåda utan ett automatiskt alternativ. Trots att en relativt "långsam" bil, gjorde Swifts manuell växellåda uppnå en högre än genomsnittet 40 mpg betyg, enligt Edmunds hemsida. Båda generationens Swift modeller kom standard med en femväxlad manuell växellåda, medan en tre-växlad automatlåda erbjöds som tillval på alla modeller utom GT. Den Swift erbjöd inte servostyrning fram till 1992.
Säkerhet

Låsningsfria bromsar eller ABS, var en valfri funktion tillgänglig fram till 1998 års modell. Airbags, som är standard i moderna bilar för åkande olycka skydd, erbjöds inte i någon Swift bilen tills andra generationens modell. För andra generationens modeller, rapporterar Edmunds webbplats som varselljus fanns tillgängliga för de flesta av generation cykeln. Den SaferCar hemsida, som rapporterar statliga krocktester resultat, rapporterar en varning för 1994 Swift förarsidan skada rating och en anständig rating för passagerarens betyg (inga uppgifter lämnas på annat sätt för det här året eller något år därefter). Sajten rapporterar "hög sannolikhet för lår skada" för förare, vilket är oroväckande. Edmunds hemsida säger att Swift har en tjänstevikt på under 1 ton, och redovisar detta som en orsak till oro i en kollision.
Alternativ

Mycket få alternativ fanns tillgängliga för Suzuki Swift. Trasa interiör var standard, det var aldrig ett alternativ för läder eller uppgraderade trasa. Basen och första modellerna generationen kom inte standard med luftkonditionering eller en radio, men Edmunds rapporterar webbplats som de alternativen var tillgänglig som en återförsäljare tillägg. Den Swift kom standard med 13-tums hjul, medan de 1990-1994 GT modeller kom standard med 14-tums hjul. För årsmodellerna 2000 och 2001, kom Swift GL-modellen äntligen standard med luftkonditionering och en radio. Tonade rutor, bakre avfrostning och speglar makt var ett alternativ uppgradering för första modellerna generationens GL. Swifts sport modell, kallad GT, erbjöd fyrhjuliga skivbromsar, en bakre spoiler och sportstolar som standard, men modellen varade endast 4 år (1990-1994).


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113280.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.