Skaffa en Mini Bus License

För att driva en minibuss, måste du få en av flera typer av kommersiella körkort. Den typen av kommersiella körkort som du får beror på vilken typ av körning du vill göra med din mini buss och om du vill kunna transportera passagerare (referens 1). När du har bestämt vilken typ av licens du vill fortsätta, måste du fylla i en ansökan och ta alla relevanta tester för licensen på din lokala uppdelningen av motorfordon. Saker du behöver
Commercial Körkort färdigheter ansökan Mössor och Kunskapstest
Körprov
Synundersökning
Drogtest
checkkonto eller kreditkort
Visa mer Instruktioner
1

Bestäm vilken klass av Commercial körkort du vill fortsätta. Om du inte vill använda din minibuss för att köra passagerarna, då du behöver för att fullfölja en klass A eller B-körkort, beroende på vikt och bogsering behov av din buss. Om du vill transportera fler än 16 passagerare, måste du föra en klass C-körkort.
2

bestämma vilka typer av påskrifter som du vill driva, utöver det generella tillståndet klassen. Om du vill transportera passagerare, kommer du behöver för att få ett "P" påskrift. Om du vill använda din mini bus som en skolbuss, kommer du behöver för att få ett "S" påskrift på licensen.
3

Gå till din lokala Avdelningen för motorfordon (DMV ). Du kan hitta platsen för den närmaste DMV genom att titta på en lokal telefonkatalogen under "Division of Motor Vehicles" eller genom att söka efter platser genom att staten med hjälp av Internet. Till exempel, om du bor i Ohio, söka Ohio Avdelningen för motorfordon på Internet.
4

fylla i en ansökan för kommersiell körkort vid din lokala Avdelningen för motorfordon.

5

Ta de kunskaper och färdigheter provning i samband med den klass av licensen och påskrifter du vill få. Om du klarar de kunskaper och färdigheter testet, kommer du att kunna ta körkort. Du kan få en gratis broschyr provberedning vid Avdelningen för motorfordon och du kan även ta övningsprov på nätet för att bättre förbereda sig för de kunskaper och färdigheter test (Referens 2).
6

Ta körkortsprov, som kommer att testa din körskicklighet och kunskap om reglerna statlig väg, förordningar fordon och användning av en luftbroms.
7

klarat en synundersökning och drog screening.

8

Betala ansökningsavgiften, som kommer att variera beroende på den stat där du ansöker. Om du har klarat alla tester, kommer staten att ge dig en kommersiell körkort och du kommer att tillåtas att juridiskt driva en minibuss.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113269.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.