Hur Wire ett 36V batteri

Stora likström (DC) elfordon, dvs golfbilar, skotrar och elbilar, kräver mer än en vanlig 12-volts batteri kan leverera. Anslutning av flera batterier i serie ökar spänningen baserad på antalet batterier trådbundna tillsammans. Ledningar batterierna ihop ordentligt kommer att garantera säkerheten för både dig och elektriska fordon använda trådbundna batterier för ström. Saker du behöver
Tre 12-volts batterier
Red batterikabeln
7/16-inch skiftnyckel
Black batterikabeln
Visa fler instruktioner

1

Place tre 12-volts batterier front till baksida med de positiva och negativa linje batteripolerna.
2

Skjut batteriluckan ändanslutningsdon av en röda kabeln till den positiva inlägget av första 12-voltsbatteri. Anslut den andra änden av den röda kabeln till den negativa posten som andra 12-volts batteri. Dra åt båda batteri Terminalanslutningarna av kabeln medurs med en 7/16-inch skruvnyckel för att låsa kabeln i position.
3

Anslut ena änden av en svart batterikabel från positiv post av den andra 12-volts batteri till den negativa posten som tredje 12-volts batteri. Dra batteriets Terminalanslutningarna av de svarta batterikablarna med 7/16-inch fast nyckel för att låsa kabeln i position.
4

Anslut minuskabeln kommer från 36-volts elmotor till den negativa posten den första 12-volts batteri. Dra åt kontakten på den negativa kabeln med 7/16-inch obestämd nyckel
5

Anslut den positiva kabeln som kommer från 36-volts elmotor till den positiva polen på den tredje 12. - volts batteri. Dra åt kontakten för att slutföra kabeldragningen av ett 36-volts batteri.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113268.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.