Hur man köper en Mercedes

Mercedes fordon är bland de bästa lyxbilar som finns på marknaden. Men även om det anses vara en lyx tillverkare har Mercedes också börjat göra modeller som är på en mer rimlig prisklass, som sträcker sig från ca $ 30.000 till $ 40.000 dollar. Det finns också begagnade Mercedes fordon tillgängliga för mindre än en ny modell. Instruktioner
1

välja mellan en ny eller begagnad Mercedes bil. Det finns fördelar och nackdelar med båda alternativen. En ny Mercedes har inte drivits av andra och har den senaste tekniken i fordonet. Det är också dyrare. A Som Mercedes kan kräva dyra reparationer, men det kostar mycket mindre på framsidan.
2

Skriv en budget plan. Oavsett om du köper en ny eller begagnad Mercedes, är en budget en viktig del av processen. Detta avgör hur mycket du har till förfogande för att köpa fordonet och eliminerar alla Mercedes som är för dyra. Bestäm det högsta belopp du har råd för månatliga betalningar som baseras på mängden av din nuvarande räkningar och skulder tillsammans med mängden pengar som du gör på en månad. Addera 3

Spara en handpenning . Att köpa en Mercedes kräver sätta några pengar ner vid köptillfället. Det exakta priset kommer att variera beroende på priset på fordonet, personliga poäng kredit och generalagenten. Prata med återförsäljaren för att få reda på den procentuella eller pris som krävs som ett minimum handpenning.
4

få finansiering. Återförsäljarna kommer ofta erbjuda sin egen finansiering eller få ett lån från en bank. De bästa finansieringsalternativ beror på räntorna tillgängliga. Till exempel kan en återförsäljare erbjuda räntefria priserna för ett år, men sedan tar ut höga räntor efteråt, vilket gör Mercedes för dyrt. Ett lån från banken kommer att ha intresse tillämpas omedelbart, men kan ha lägre räntor på lång sikt. Shop runt för att hitta de bästa räntorna tillgängliga.
5

Köp Mercedes. Fyll i pappersarbete, betala handpenningen och få nycklarna från generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113254.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.