Nyttofordonstrailer lagar Alabama

Utility släp måste registreras i köparens namn, enligt Alabama statens lag. Länets rådhus utför registreringen av ett verktyg släpvagn. För att registrera en släpvagn, skall köparen presentera minst ett av de styrkande dokument som erkänts av staten och betala fastställda avgifter baserad på användning, eller klassificering, av trailern. Typer

Enligt Limestone County, Alabama, utility trailers som skall registreras i Alabama väger mindre än 12.000 pounds och dras bakom bilar och lastbilar pickup. Det finns flera typer av allmännyttiga släpvagnar i Alabama. Till exempel är båttrailers, hästtransporter och trailers utrustning anses typer av allmännyttiga vagnar Addera Registrering

Alabama State Law, Code of Alabama 1975, 40-12. - 252, kräver varje nyttofordonstrailern för personligt eller kommersiellt bruk registreras hos staten. Sådana allmännyttiga trailers innefattar de redovisade gräsklippare eller golfbilar, hästtransporter, slutna transportörer auto och bogsera dockor.

Styrkande handlingar skall uppvisas vid slutför registreringsprocessen. En tillverkares ursprungslandet eller Alabama intyg om titel, ett köpebrev undertecknades av säljaren med det noterade köparen eller en aktuell registrering kvitto i säljarens namn är godtagbara dokument för registrering av ett verktyg släpvagn. Däremot kan nyttofordonstrailern inspekteras visuellt på länets tingshuset om en registrering kvitto är inte tillgänglig.
Skatter

Alabama lagen kräver en årlig registreringsavgift för allmännyttiga trailers drivs på allmän väg. Avgiften är 12 kr för personliga trailers och $ 15 för kommersiella släpvagnar med 2010. Men den 1 juli, 2009, drog nytta släp bakom bilar är undantagna från titel lagar. Därför är en tagg eller registreringsskylt krävs inte för en nyttofordonstrailer för användning i terräng i Alabama.
Bromsar

Alabama, ett verktyg släpvagn som väger över 3000 pounds måste har elektriska bromsar. Fordonet drar släpvagnen måste ha en elektrisk broms rutan.
Age

Alla licensierade förare över 16 år kan dra en nyttofordonstrailer i Alabama på motorvägen för personligt bruk. Detta inkluderar resor släpvagnar, släpvagnar båt och slutna Släp. Dock kan endast en släpvagn dras åt gången. Dessutom är hastighetsgränsen skrivit på Alabama motorvägar samma för alla fordon, även när dragande en nyttofordonstrailer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113245.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.