BMW 328I Specifikationer

BMW 328i erbjuds i en coupé, cabriolet, kombi eller sports wagon, och alla utom den konvertibla erbjudandet xDrive, BMWs intelligenta fyrhjulsdrift version. Funktioner

Uppvärmda elspeglar och uppvärmda vindrutan munstycken bricka är bland de bekvämligheter som BMW erbjuder förare i sin 328i linje. Andra funktioner inkluderar automatisk klimatkontroll, vilket inkluderar vänster /höger temperaturkontroll, värme vid vila och volym-styrda bakre uttag.
Motor, transmission

Varje 328i trimmar släcka 230 hästkrafter och har en inline sex-cylindrig motor. Förutom xDrive-modeller, var och en är bakhjulsdrift och erbjuder en sexväxlad manuell växellåda.
Safety

Drive trygg att veta vart 328i har anti- låsningsfria bromsar, främre sidokrockkuddar, spärrsystem för barnskydd och programmerbara varselljus. En annan säkerhetsfunktion är kraschsensorn, som kopplar generatorn, bränslepump och starter från bilens batteri, låser upp dörrarna och slår på interiör och varningsljus.
Fuel Economy

Bränsle ekonomi varierar mellan de olika klippningar, oavsett om du har en automatisk eller manuell växellåda och huruvida fordonet är en xDrive modell. Emellertid är intervallet mellan 17 och 19 mpg i staden och 25 och 28 mpg på landsväg. Den automatiska växellådan och modeller xDrive klarar sig något sämre än sina motsvarigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113240.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.