Stora avgassystem tips

Avgassystem tips är de som slutar bitar till ett avgassystem på en bil. Tipsen ses på en mängd olika transport alternativ, inklusive bilar, lastbilar och även motorcyklar. Det finns flera slutrör typer, de ser alla olika och kan ändra utseendet på bilen med en enda förändring. Stora avgassystem tips är ett alternativ tillgängligt. 5-tums Angle Rullade Exhaust Tip

5-tums Angle Rullade Exhaust Tip från MBRP är ett rostfritt avgassystem spets med en 5-tums diameter. Den 5-tums diameter öppnar upp till 6 inches i slutet och spetsen är 12 inches i längd. Spetsen är en bolt-on design, som undviker svetsning och andra problem för att underlätta installation.
Holley Performance Bore Tips

stora hålet tips från Holley Performance är en cylindrisk spets med trippel förkromning. Längden av spetsen är 12,75 inches, vilket gör det till en lång slutrör. Bredden och djupet är båda 5.38 inches, vilket gör det till ett välbalanserat alternativ för stora avgaser tips.
Borla Stainless Steel Exhaust Tip BPI-20110

Den borla Stainless Steel Exhaust Tip BPI-20110 är ett rostfritt material slutrör. Den har en cylindrisk form med en 2,5-tums diameter, vilket gör det till ett tunt avgaser alternativ. Det är 9 inches lång, och är en skruv på design snarare än en svetsad konstruktion. Addera Bully Dog 180.566

Bully Dog 180.566 slutrör är en rostfri slutrör. Det är en klämma-på design och har en 5-tums diameter inlopp med en 6-tums diameter utlopp, vilket gör slutet något något större i diameter. Formen är cylindrisk och längden är 12 inches.
Jegs polerat rostfritt stål 30925

Jegs 30925 slutrör är en polerad, rostfri dricks. Formen är cylindrisk med en 2,25-tums inloppsdiameter och en 3-tums utloppsdiameter. Den totala längden av slutrör är 10 inches.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113233.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.