Chevrolet Colorado specifikation

Chevrolet Colorado är en mid - size pickup . Det infördes 2004 för att ersätta S - 10 efter en 22 - års sikt som en medlem av Chevrolets stabila av lastbilar . Den 2011 versionen läggs Aqua Blå till dess alternativ exteriöra färg . Motor och specifikationer Transmission

Colorado finns i sju fyrhjulsdrivna varianter och nio bak - wheel drive alternativ . Den standard motor för de flesta av dem är 2,9 - liters 185 - hästkrafter I4 . Flera modeller har en 3,7 - liters 242 - hästkrafter I5 . Beroende på modell , är antingen en fyra - eller fem - växlad manuell överväxel tillgängliga .
Inredning Specifikationer

maximala antalet passagerare kommer att bero på vilken modell du väljer . Till exempel , arbetet lastbil och 1LT sätet tre , medan många av de manskapshytter plats för upp till sex . Alla modeller erbjuder 39,60 inches i takhöjd för framsätet . Bakre utrymme varierar från 37,90 inches till 38,30 inches , beroende på modell .
Säkerhet och gas körsträcka

Colorado levereras som standard med en låsning baklucka för alla modeller . Det kommer också med ABS bromsar , antispinn och ett Antisladd system för att förhindra en olycka . I händelse av en krasch inträffar , förare , passagerare och sidokrockkuddar är standard på alla modeller .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113220.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.