Hur Donera bilar i Mesa, Arizona

Att välja att donera din bil till välgörenhet är en enkel metod för att få ett skatteavdrag, och är användbar när du inte har tid att sälja det eller inte vill acceptera en låg uppköpserbjudande från en bilfirma. Donera din bil till välgörenhet kan du dra av det verkliga marknadsvärdet på din nästa självdeklaration. Donera din bil till välgörenhet i Mesa, Arizona är en enkel process. Saker du behöver
Kelly Blue Book
skatteintäkt
Visa fler instruktioner
1

Gå online eller bläddra i din lokala telefonkatalogen för att hitta välgörenhetsorganisationer i Mesa som kan juridiskt acceptera din bil och från vilka du kan lagligt begära ett skatteavdrag. Se också till att du frågar om deras kriterier för bilens skick. Katolska välgörenhetsorganisationer och Breast Cancer Society Inc. i Mesa, till exempel, bara acceptera begagnade eller nya bilar i gott skick. Båda välgörenhetsorganisationer kommer att plocka upp din bil gratis.
2

Samla bilens handlingar, såsom titel och smog certifikat. Bil donation välgörenhetsorganisationer i vissa stater förpliktigar brukar givaren att ha bilen smogged. Bestämma värdet på din bil. Gå till Kelly Blue Book webbplats (se Resurser) och skriv in din bils modell information för att avgöra dess marknadsvärde. Du kommer att behöva känna till skattemässiga värdet. Du måste dokumentera bil donation och dess marknadsvärde, enligt IRS.
3

Kontakta välgörenhet du väljer och schemalägga tid och dag du vill att de ska komma och plocka upp din fordonet. Se till att överföra bil titel, underteckna något pappersarbete och be om en skatt kvitto för din bokföring.
4

Kontakta Arizona Department of Motor Vehicles i Mesa för att uppdatera dina uppgifter. Vänd i dina registreringsskyltar eller överföra dem till en annan bil om tillämpligt. Se till att du också kontakta din bil försäkring och få dem bort donerade bilen från din bilförsäkring.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113216.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.