Tunga Mechanics 'Verktyg

Kraftiga mekaniker reparerar specialiserade bitar av maskiner inklusive kombinerar eller bandvagnar, drivaxlar skift, bränsleinsprutningar, hydraulik eller elektronik. Kraftiga mekanik behöver certifiering och oftast måste närvara vid en yrkesskola och slutföra en lärlingsutbildning. Kraftiga mekaniker kan diagnostisera, åtgärda och serva stora lastbilar, entreprenadfordon och jordbruksutrustning. Jump Starter

En tung mekaniker använder hoppa förrätter ofta. Hoppet starter sammansättning av en laddare och kablar kopplade till en bärbar batteri ger en avgift för ett tungt fordon. Denna typ av initiator kan användas på ett tungt fordon eftersom den har mer kraft än de vanliga hoppa förrätter används på mindre fordon. Tunga hoppa förrätter måste användas eftersom inga fordon eller bärgningsbil kunde ladda ett batteri så stor som på ett tungt fordon. En mindre bil helt enkelt inte skulle producera tillräckligt med kraft för att hoppa motorn också.
Insprutare Tool
p Om ett tungt fordon har ett trasigt system bränsleinsprutning och måste du ta isär systemet, kommer du behöver för att få bränslet tillbaka in i lastbilen på något sätt. Bränsleinsprutningsdon verktyg sprutar bränsle som diesel i bränsletanken utan att skada de känsliga delarna av motorn. En lastbil har bränsleinsprutningssystem övervakar förehavanden i en motor och levererar rätt mängd bränsle för att erbjuda en optimal effekt och mängd bränsle som behövs.
Air Hammer

En luft hammare, ett pneumatiskt verktyg som använder tryckluft för att driva en hammarhaj och tillbaka flera tusen gånger per sekund, kan biståndsarbetare i utöva mindre energi. Air hammare finns i många storlekar, från små, storleken på en borrmaskin, till så stor som 5 fot hög. Air hammare kan användas i avgassystem, allmän reparationsarbeten och skärande bearbetning. Ett exempel på en användning för en luft hammare skulle bryta skräp omgivande bultar eller axlar, vilket kan vara smutsig eller smutsiga.
Impact Gun och mutterdragare

Sedan tunga mekaniker arbetar på så stora lastbilar, kan de inte använda vanliga nycklar eller skruvmejslar, deras verktyg drivs med tryckluft, el eller hydraulisk kraft. Impact vapen, skiftnycklarna grunden kraftfulla socket utformad för att leverera högt vridmoment, använd lite energi från användaren. Mutterdragare finns i varje storlek som momentnycklar kommit in, från 1/4 tum till 4 inches. Ett exempel på användning av en mutterdragare är byte av muttrarna på ett däck. Eftersom muttrarna på tunga däck fortfarande för stor för en vanlig nyckel, är en luft mutterdragare används. En luft inverkan pistolens huvudsakliga användning är att sätta muttrarna igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113206.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.