Ford Mustang 4.6 V8 specifikation

för 2010-modellen år, skalas Ford tillbaka Mustang GT motorn från sin nästan synonymt 5,0-litersmotor. Bilen lekte fortfarande en V8-motor. För Mustang entusiasten som måste äga dem alla eller vet allt om Mustangs, eller någon som är intresserad av att spara en liten repa på att köpa en äldre modell-år, är det viktigt att känna till specs på Mustang 4.6 V8. Effekt

2010 Ford Mustang 4,6-liters V8-modellen var den enda versionen av bilen som produceras i USA det året. Bilen har 315 hästkrafter vid 68 per liter. Motorn ger 325 foot-pounds av vridmoment vid 4.250 varv. Fordonet ger 281 cubic inches av kompression i ett förhållande av 9.8:1.
Bränsle

Ford rekommenderar 87 oktan bränsle i Mustang GT. Bensintanken rymmer så mycket som 16 liter, och bilen blir uppskattningsvis 16 miles per gallon i staden och 24 på motorvägen. Bränsleinsprutningssystemet är en elektronisk returlös sekventiell.
Bekvämligheter

2010 Ford Mustang GT är mer än bara makt. Det kommer också med ett antal funktioner designade för bekvämlighet och komfort. Den Capless tankluckan levereras som standard så du behöver inte oroa dig för att förlora din tanklocket. Alla 2010 Ford Mustangs har keyless inresa, ett fullt driven förarstol, luftkonditionering, CD-spelare, en extra ljudutgång för en MP3-spelare, farthållare och tillbehör makt. Den V8 kommer med modell-specifika funktioner, t.ex. bakre spoilers, dubbla tips avgaser och dimljus.
Transmission och prestanda

2010 Ford Mustang GT kommer med en standard femväxlad manuell växellåda, men är en valfri automatisk också tillgängliga. Drivlinan är en bakhjulsdriven-typ. Bilens motor redlines cirka 7.000 RPM. Bilens armatur har en enda överliggande kamaxel med tre ventiler per cylinder. Ventilerna har en diameter på 37,5 millimeter på avgassidan och 33,8 millimeter på intaget.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113203.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.