Hur man avkoda en VIN på en 1993 Mustang Cobra

VIN på en 1993 Ford Mustang är förenlig med de normer som fastställts av International Organization for Standardization (ISO). Två tecken i VIN, den åttonde och 10th karaktärer, är nyckeln för att definiera en 1993 Cobra modell. VIN ligger på vänster sida av bilens instrumentbräda, om Certificate of Titel och registrering och även stämplat på förarens sidodörr pelare. Instruktioner
1

Leta reda på de tre första tecknen i VIN, den så kallade World Tillverkare Identification (WMI). Det första tecknet anger ursprungslandet, som i allmänhet kommer att vara nummer 1 för USA. Den andra och tredje tecken är FA, som representerar Ford Motor Company.
2

Lokalisera den fjärde siffran i VIN, som utser fasthållningsanordningen. Den 1993 Ford Mustang Cobra har bokstaven C, vilket är ett system med krockkuddar och aktiva säkerhetsbälten. Addera 3

Leta fjärde tecknen i VIN, som representerar modellen och kommer vara ett P, vilket innebär en personbil, för alla Ford Mustangs. Lokalisera de femte och sjätte tecken i VIN. Använd följande lista för att rikta in VIN med linjen och kropp stil av fordonet.

40 = 2-dörrars Coupe

41 = 2-dörrars halvkombi LX

42 = 2-dörrars halvkombi GT

44 = 2-dörrars cabriolet LX

45 = 2-dörrars cabriolet GT
4

Lokalisera åttonde karaktär VIN, som representerar motortypen. Den 1993 Ford Mustang Cobra kommer alltid att ha bokstaven D i åtta ståndpunkten, som utgör en 5.0L Cobra EFI 235 hk.
5

Hoppa över 9: e siffran i VIN, som är känd som den kontrollsiffra och används av US Department of Transportation att validera riktigheten i bilens identifierare.
6

Lokalisera 10th karaktär VIN, vilket definierar årsmodell, vilket borde vara bokstaven P för år 1993.
7

Lokalisera 11th siffran i VIN, som definierar fabrik för Mustang. Till exempel, om brevet är F, då den tillverkats i Dearborn, Michigan.
8

Återstående tecken i VIN, den 12: e genom 17th tecken, representerar serienumret och tilldelas i följd baseras på produktionsorder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113201.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.