Hur man mäter en droppe Hitch

Rätt droppe Hitch höjd kommer att säkerställa en släpvagn kopplad till dragfordonet kommer att bogsera korrekt. När en släpvagn kopplas till ett dragfordon av nivå, kommer vagnen sätta antingen överdrivet tryck på drop krok eller placera för mycket vikt på däcken på släpvagnen. Antingen situation gör att trailern att bogsera dåligt. Detta kan leda till att släpet blir instabil och orsaka en olycka. Saker du behöver
4-fots nivå
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Placera en 4-fots nivå på tungan av en släpvagn. Vrid handtaget på trailern uttaget tills släpet sitter nivå till marken.
2

Tillbaka upp bogsera bilen tills skumt öppnandet av fordonet är 12 inches från kopplingen på framsidan av den planat släpvagnen.
3

Kontrollera att säkerställa marken mellan vagn och dragfordonet inte har några avvikelser i höjd. Flytta bogsera bilen till leveler marken om marken är ojämn.
4

Mät avståndet från marken till mitten av dragfordonet hitch öppning med ett måttband.
5

Mät avståndet från marken till toppen av kulan mottagaren av trailern med måttband.
6

Subtrahera avståndet mätt från dragfordonet och avståndet mätt från marken till bollen mottagare att bestämma mängden öka eller minska ryck som krävs för att bogsera bilen ordentligt. Till exempel skulle en 24-tums bogsera fordon mätning, mindre en 18-tums boll mottagare mätning innebär att du behöver en 6-tums drop skumt för din bogsera fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113183.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.