Hur man byter Scooter Däck

Du rider på din skoter när du hör ett vidrigt ljud och sedan inser att du har en punktering. Byta en lägenhet på en lätt skoter är lättare än att byta ett punkterat däck på en bil eller en motorcykel eftersom en skoter är så mycket lättare och lätt att flytta. Använda sunt förnuft och en skiftnyckel, bör du kunna ändra den vandrande däck utan att i kavalleriet för hjälp. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Stäng av skotern och lägg det på en plan yta. Se till att du är på en plats där du kommer att vara synlig för trafiken.
2

Bo så långt från vägen som möjligt och placera skotern framför dig. Lossa muttrarna som håller däcket på plats med en skiftnyckel. Sedan ta bort muttrarna och brickorna och placera dem i fickan eller annan säker plats.
3

bort däcket från fälgen. Låt all luft ur däcket, om det finns någon kvar, genom att trycka på luftventilen tills inget ljud kommer ut av det.
4

Lägg däcket på marken och ta bort muttrarna och brickor som håller den på hjulet.
5

Dra fälgen från däcket genom att lyfta det mot dig. Ta den andra sidan på samma sätt.
6

Ta bort röret inifrån däcket. Placera det nya röret inuti däcket. Blåsa det bara tillräckligt för att hålla den i däcket.
7

Kontrollera kanten för rost eller andra tecken på slitage och ta itu med dessa frågor innan du sätter tillbaka däcket på skotern. Byt ut däcket på fälgen och dra åt brickor och muttrar du tog bort tidigare.
8

Linje hålet för ventil med ventilen på hjulet och glida fälgen på så att ventilen sticker ut. Rada upp resten av hålen med hålen på fälgen och ersätta de brickor och muttrar.
9

Pumpa däcket till ISKA står det på sidan av däcket. Kontrollera att alla muttrar och brickor är så tätt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113181.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.