Så här förnyar Bil Tags

En bil taggen är fordonets registreringsskylt. Plattan, eller plattor om mer än vad som krävs i ditt tillstånd, kan tjäna som en referens för identifiering av fordon och kommer att visa att ditt fordon är godkänt för användning av den stat där det är registrerat. Godkännande är för en viss tid - visas på en eller flera dekaler, även känd som klistermärken eller flikar, som visas på ditt fordon, eller skrivas ut direkt på varje platta. Även om statliga bil tagg förnyelse metoder skiljer sig, inträffar vanligen bil tagg förnyelse med registreringen förnyas. Staten förser då du med ny dekal (er) eller ny registreringsskylt (er) att visa godkänd förlängning fram till nästa anmälningstiden. Saker du behöver: Aktuellt fordon vägmätare registrering
läsning
Bilförsäkringar Printer kort
(tillval) katalog Rakblad skrapa (tillval) katalog Skruvmejselsats (tillval) katalog
Visa mer instruktioner
1

Vänta ett fordons registrering /bil taggar förnyelse meddelande att anlända med post och /eller e-post. Om du inte har fått ett meddelande, kontakta din statens Institutionen för motorfordon (DMV) och fråga om förnyelse krav på ditt tillstånd, inklusive obligatoriska avgifter och blanketter förnyelse och underkastelse alternativ som i-person eller post-i underkastelse eller telefon eller online-ansökan.
2

Välj en inlaga metod. Om dina taggar är inom ett par dagar innan de går ut och ditt tillstånd erbjuder online förnyelse med möjlighet att skriva ut en tillfällig registrering, väljer online-inlämning metoden. Addera 3

tillhandahåller de uppgifter som begärts av ditt tillstånd för att förnya registreringen. Typiska uppgifter omfattar din nuvarande adress och bilens registreringsnummer, titel nummer, VIN, år och göra, typ och mätarställning, tillsammans med den nuvarande bilförsäkring information.
4

Slutför inlämning och betala relaterade avgifter. Skriv ut en tillfällig registrering om du valt inlämning online alternativet. Vänta den nya registreringen referenser och taggar bil dekal (er) eller registreringsnummer (s) för att komma med posten.
5

Ersätt den gamla dekalen (er) eller plåt (ar) med det nya . Om att hantera en eller flera nya dekaler, ta bort den gamla dekalen (s) med ett rakblad skrapa från displayen plats krävs av ditt tillstånd, t.ex. registreringsskylt eller vindrutan, dra av papperet från den nya dekalen (er) och fäst i stället för den gamla. Om att hantera en eller flera nya plattor, skruva loss den gamla plåten (s) från bilen och skruva på den nya.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113170.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.