Lägga Manuell växellåda Fluid till en 1995 Camaro

Processen att lägga transmissionsolja för manuella versionen av 1995 års Chevrolet Camaro är till skillnad från den automatiska, som använder en mätsticka för att mäta transmissionsolja under huven. Kontroll vätska med en manuell Camaro är en grov uppskattning. Du måste lägga vätska direkt in i växellådan genom att ta bort pluggen, ett lock som ger tillgång till transmissionsolja. I en fullständig sändning, kommer botten av delar fylla hålet skall smörjas. Eftersom beräkningarna är så grova, råder 1995 Camaro Bruksanvisning söker en mekaniker för den här uppgiften om du inte känner dig säker. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Transmissionsolja
påfyllningsrör
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Jack ditt bil upp till en lämplig höjd, så att man fritt kan fungera under bilen. Placera domkraften under den främre och bakre delen av fordonet.
2

Gå under fordonet och lossa sändningen fylla kontakten med din nyckel. Ta bort pluggen och peta fingret i hålet. Om du känner dig vätska, har din bil tillräcklig transmissionsolja. Om inte, måste du lägga till mer.
3

Öppna din flaska transmissionsolja och bifoga ett påfyllningsrör till toppen. Sätt hälla änden av påfyllningsröret in pluggen hålet så att du kan hälla vätska in i transmissionen.
4

Luta flaskan och ge den en liten klämma så att vätska strömmar genom påfyllningsröret och till fordonets växellåda.
5

bort påfyllningsröret. Sätt fingret på pluggen hålet igen. Om ditt fordon har tillräckligt med transmissionsolja du ska känna vätska i botten av pluggen hålet. Om inte, åter fästa påfyllningsröret och tillsätt mer vätska.
6

Ersätt bilens pluggen. Skjut från under bilen, ta bort jack läktaren och säkert ta bilen tillbaka till sin normala höjd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113151.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.