1997 Dodge Van Bränsle Problem

Att äga en äldre bil är ett smart val i en dålig ekonomi, så länge du inte spenderar mer i reparationer än en betalning skulle kosta dig. 1997 Dodge skåpbilar tillhandahålla ett sätt att transportera din familj i en rymlig bil som har bränsle rating av upp till 20 miles per gallon. Skåpbilen är föremål för två statliga påminner i USA och koder motor hjälper dig att diagnostisera problem med bränslesystemet. Defekt Fuel Filter

Vissa Carquest kan Napa och WIX bränslefilter misslyckas och orsaka bränsleledningarna läcker 1997 Dodge Husvagnar och Grand Husvagnar. Enligt National Highway Transportation Safety Administration, eller NHTSA, "En eventuell brand kan ske i närvaro av en tändkälla." Datumet på rapporten för dessa filter var 2 Oktober, 2003, och tillverkaren meddelat sina kunder om återkallelsen. I händelse av att ett filter missat att vändas in, kan kunderna anmäla WIX at 704-864-6711, i september 2010.
Förnedrande O-ringstätning

1997 Dodge minibussar med 3.3-och 3.8-litersmotorer har gummi O-ringar som degraderar efter exponering för bränsle. Detta kommer att orsaka en läcka från bränsleinsprutning skenan. Enligt NHTSA, "Fuel läckage i närvaro av en antändningskälla kan resultera i en brand." Ägare som misstänker att deras fordon har felaktiga O-ringar bör kontakta en Dodge återförsäljare för att schemalägga en inspektion. Återförsäljaravtalet kommer att ersätta de O-ringarna utan kostnad om O-ringarna är defekta.
Engine Codes

Du kan hämta din kod motorproblem genom vrida nyckeln till "ON" och "OFF" tre gånger i snabb följd och sedan räkna antalet gånger "check engine" lampan blinkar. Koder som anger bränsle problem inkluderar Kod 21 för syresensorn, Kod 27 för insprutare, Kod 42 för bränslepumpens relä kontroll och koder 51 och 52 för bränslesystemet luftblandningen. Har bilen besiktigas av en kvalificerad mekaniker om din motor tänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113134.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.