De Hatchbacks med bästa Gas Mätarställning

När det gäller att välja en kombi som ger både gott om utrymme och bränsleeffektivitet, är det absolut nödvändigt att jämföra betrodda varumärken när det gäller pris, effektivitet och miles per gallon, både på väg och landsvägskörning . Andra faktorer som kan bli aktuellt detaljerna om hästkrafter samt standard. 2011 Nissan Versa

Med 28 miles per gallon i staden och 34 på motorvägen, erbjuder 2011 Nissan Versa Hatchback bra gas körsträcka för ett fordon som inte är en hybrid. Med ett utropspris under $ 20.000, även Versa kan anses vara överkomligt. Enligt Nissans officiella hemsida, kommer denna kombi med en 16-ventilers fyrcylindriga motorn med hästkrafter (hk) av 122 vid 5.200 varv per minut (RPM). Standard tillbehör i Nissan Versa främjar Hatchback bekvämlighet, såsom ett navigationssystem med en 5-tums display och fjärr keyless inresa.
2010 Toyota Prius

För de som söker ett hybridfordon, är 2010 Toyota Prius en kombi som har utmärkta gas körsträcka utöver egenskaper som är bra för miljön. Den 2010 Toyota Prius erbjuder körsträcka större än 50 miles per gallon, enligt HybridCars webbplats. Dessutom har bilens 1,8 liters motor en motorstyrka på 160.
2010 Honda Insight

63,4 miles per gallon, är 2010 Honda Insight annan hybridfordon som ger utmärkt körsträcka. Denna kombi har en aerodynamisk kropp design för de konsumenter som söker stil, samt en nedfällbar baksätet. Utöver dessa specifikationer, har 2010 Honda fått positiv mediabevakning från framstående utlopp, såsom IntelliChoice, vilket gav kombi ett "utmärkt värde" utmärkelsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113126.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.