Hur man registrerar en ny ATV Legally

En terränggående fordon (ATV) är konstruerad för användning på obelagda topografi ej lämpade för andra fordon. De lätta och smala "quad"-versioner används för fritidsändamål. Användningen av tyngre och bredare lastbil /jeep /dune buggy /sand-järnväg versioner är vanliga i jord-och skogsbruket. När du registrerar ett nytt eller begagnat ATV lagligt med DMV, blir det street-legal. Quads, dock inte kan göras street-legal. Saker du behöver
Kopia av statligt specifika DMV ATV registrering lagar
Anmälningsblankett
Proof-of-ägarhandlingarna
Sales-skatt-relaterade dokument
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera din statens DMV ATV registrering lagar för att avgöra om du behöver registrera din ATV. Komplett och förse återförsäljare med en "förklaring om undantag från ATV Registrering" om din ATV är befriad från registrering

Vanligtvis är det obligatoriskt för dig att registrera din nya ATV att köra på allmänna eller statliga vägar,. ATV drivs i privata territorium registrering undantagna. Undantag finns: The New York DMV, till exempel, undantar från registrering ATV som används för jordbruk och nonrental ATV används enbart för snöröjning på privat egendom. Ohio DMV lagar, men kräver registrering för ATV drivs på personlig egendom. Ohio och Pennsylvania har båda lagar som undantar ATV som används som gården verktyg. I North Carolina, kan du bara registrera ATV som uppfyller transport avdelningens säkerhetsnormer.
2

in en ifylld, undertecknad registreringsansökan till din auktoriserade återförsäljare, tillsammans med anmälningsavgift och återförsäljare serviceavgifter när du går för att köpa en ny ATV. Möblera ett giltigt köpebrev och ett fordon verifieringsformulär som proof-of-titel dokument. Möblera en tillverkares ursprungsintyg för nya ATV. och en återförsäljares lagfart för begagnade fordon.

återförsäljare kommer att överlämna detta pappersarbete till DMV kontoret för utfärdande av registreringsbevis och dekaler. New York DMV lagar dikterar att försäljarna levererar endast registrerade fordon för försäljning på eller efter den 1 april 2005.
3

Ta hand om all registrering pappersarbete själv --- en ut- av-state-återförsäljare har inte befogenhet att hantera registreringsformaliteter för dig. Skicka in din statliga DMV kontoret för anmälningsavgifter, anmälningsblanketten och bevis på identitet, ditt namn och födelsedatum. Dessutom levererar försäljning-skattebefrielse bevis eller kvitton betalning.

Furnish proof-of-ägande handlingar, vilket kommer att vara tillverkarens ursprungsintyget och dealern utfärdat köpebrev i fråga om ett nytt fordon . Om du köper en begagnad ATV från en återförsäljare, består ägandet bevis på återförsäljarens titel som undertecknats av den tidigare ägaren och din köpebrevet.
4

Skicka formuläret registreringsansökan och bilens titel certifikat , undertecknad av den tidigare privata ägare, med eventuella föreskrivna avgifter till DMV registrering kontoret. Ge DMV med den tidigare ägarens lagfart och köpebrev, tillsammans med din köpebrev som ägande bevis, om den tidigare ägaren inte registrera ATV i hans namn.

Procure från privat säljare en " redogörelse för transaktioner för moms "indikerar försäljningssumma. Möblera detta till DMV kontoret, tillsammans med moms kvitto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113122.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.