Specifikationer för en 1996 Honda Civic DX Hatchback

Den 1996 DX Hatchback modell är en sjätte generationens Honda Civic med en rad uppdateringar och förbättringar från tidigare årsmodeller . Hållbarhet och prestanda var av samma höga kaliber med denna japanska märket . Betydelse

1996 Honda Civic DX är kombi ett litet fordon med två dörrar med en valfri fyra - växlad manuell eller femstegad automatlåda . En 1,6 liters , kommer 106 - hästars motor standard .
Funktioner
funktioner

Stock i DX Hatchback inkluderar dubbla främre krockkuddar , en Bakrutetorkare och defroster , trasa platser , och en AM /FM-radio. Valfria tillägg som finns är AM /FM /kassett /CD ljudsystem , servostyrning och luftkonditionering .
Storlek

1996 Honda Civic DX Hatchback har en ökad mängd utrymme jämfört med tidigare år med en 103 - tums hjulbas . Den maximala sittplatser är för fem personer med främre huvudutrymme 38 inches och 42 inches i benutrymme . Den bakre sittplatser gör 51 inches av axeln rum . Det är 13 kubikfot av bagageutrymme i bålen .
Fuel Funktion

Bränsletanken har en kapacitet på ca 12 liter . Den manuella växellådan har ett genomsnitt av 28 miles per gallon ( mpg ) i staden , 35 mpg på landsväg , och en sammanlagd körsträcka uppskattning av 31 mpg .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113118.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.