Vad är en Autolock ?

Den Autolock är en kommersiell produkt som är utformad för att skydda din bil från att bli stulen genom att låsa upp bromsen eller kopplingspedalen . Den Unbreakable AutoLock PRO har en solid stål -system Deadbolt lås som är nästan drill - proof , cut- bevis och freon - bevis under normala förhållanden och användningsområden . Så fungerar

Autolock kan förhindra stöld av din bil genom att hålla en tjuv från att kunna engagera bromsen eller kopplingspedalen i bilen . Genom att låsa upp antingen trampa bilen går inte att starta eller sättas i växeln . För att immobilisera pedalen en krok placeras under pedalen stammen och stöds av Autolock bas. Genom att trycka på ett handtag mekanismen självlåser .
Detaljer

Autolock är tillverkad av härdat stål , är synlig för de som passerar genom , innehåller en tung - plikt lås , fungerar på alla fordon och levereras med en ratt täcka och dekaler för att ytterligare avskräcka brottslingar .
Pedal lock Versus rattlås

Autolock låser på pedalen spindeln som är gjord av stål och en av de starkaste delarna av ditt fordon . En rattlåset låser på ratten som är gjord av skum och tunn metall gör det lättare för en tjuv att skära igenom , ta bort låset och stjäla bilen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113112.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.