Bussförare Utbildning för en CDL i Nevada

busschaufför sökande i Nevada måste passera skriftliga och förarprov på en kommersiell körkort Office. Särskilda färdigheter tester gälla för förare skolbussen. Att köra en passagerare buss, en klass B Commercial körkort, eller CDL, är nödvändig. Denna licens är avsedd att tillämpas på personer som kommer att köra 16 eller fler passagerare, och är nödvändig för försäkringar. Träning

Kommersiella körskolor i Nevada lär de sökande grunderna i att köra ett fordon 26.000 pounds eller mer. Det finns nio kommersiella förare utbildare i Nevada listade av Nevada Department of Motor Vehicles: A-1 Truck Driver Training i Boulder City, AGS Konsulter i Henderson, Giron Driving School, American Institute of Technology och Southwest Truck Driver Training, Inc. i Las Vegas, Advanced Truck Skola och Nevada Truck Driving School i Reno, och Desert Truck Driving School och Horizon Commercial Truck School i Sparks. Kontrollera med din lokala leverantör för att se om de erbjuder buss körlektioner eller om deras utbildning är lämplig för tester buss licens.
Utbildar

Bus körning utbildning förbereder eleverna för ett Klass B CDL med en passagerare påskrift. Detta kommer att tillåta förare att driva någon passagerare fordon utom skolbussar.
Skolbussar

Förare måste passera Nevada Department of Motor Vehicles skolbuss testet. De kommer också att behöva genomgå den allmänna kunskapen test, persontransporter testet, luften bromsar testet och en pre-trip bilprovning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113110.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.