Byta ett förlorat bil titel i Pennsylvania

En bil titel är det dokument som bevisar att du äger en bil. Om ditt fordon är registrerat i delstaten Pennsylvania och du förlorar titeln på ditt fordon, måste du ansöka om ett duplikat titel. Detta görs genom Pennsylvania Department of Transportation. När du får en ny titel, är den tidigare titeln ogiltigförklaras. Saker du behöver
Ansökan om dubbletten av avdelning Form
Visa fler instruktioner
1

Fyll Form MV-38 O Ansökan om dubbletten avdelning från Pennsylvania Department of Transportation Bureau of Motor Vehicles. Formuläret frågar efter fordonet och ägarinformation och anledningen en dubblett titel begärs. Du kommer att kontrollera den första rutan för förlorade /förstörda.
2

Ta den ifyllda blanketten till en notarie för att få den signerad och attesterad. Om du tidigare haft en kvarstad på fordonet, måste lien innehavaren fylla den nedre delen av formuläret och få den attesterad.
3

Bifoga en check eller postanvisning för $ 22,50 till färdig bilda, i september 2010. Kontrollen ska göras till Commonwealth of Pennsylvania.
4

Mail den ifyllda ansökan och avgift till Department of Transportation, Bureau of Motor Vehicles i Harrisburg, Pennsylvania. När din ansökan har mottagits, kommer den att behandlas och en ersättare titel kommer att skickas till dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113108.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.