Använder för 5 HP Motor

En 5-hästkrafter motor kan vara en början till många intressanta projekt. Med lite kreativitet, kan detta vara en familj projekt eller en far /son bonding erfarenhet. När du är klar med ett projekt, njuta av det samtidigt utforma något nytt att göra med det. Alltid öva säkerhet, speciellt vid arbete med yngre medhjälpare. Detta är ett bra sätt att lära unga uppfinnare hur att designa och bygga något. Go-kart

Ström en go-kart med 5-hästkrafter motor. Skruva fast ramen, tillsätt styrning, kasta på några bromsar och ha kul med familjen. Alternativt, gör en motoriserad sparkcykel eller skateboard. Under arbetet med go-kart, använd motorn för att driva en kompressor för tryckluftsverktyg eller en färg spruta för att göra det sticker på banan. Detta är ett stort projekt som kan bearbetas av hela familjen.
Fan

Fäst motorn till en fläkt, tillsätt en bur vakt och du har en sprängning handla fläkt. En annan fan-baserade projektet är en mini-airboat. Lägg en fjärrkontroll till rodret och det är hela dagen roligt. En fläkt driven scooter eller cykel skulle vara en intressant variant. Vänd fläktbladen nedåt och skapar en liten svävare. Använd längre fläktbladen möter upp, tillsätt en stabil bas och skapa en mini-helikopter.
Generator

Kör en kedja eller rem för att ansluta motorn till en generator och använda den för att ladda ett 12-volts batteri eller anpassa den för att köra till ett utlopp. Gör ramen stabilt så den elektriska uteffekten kommer att vara konsekvent. Samma bälte designen skulle kunna inrättas för att driva en kompressor, en vedmaskin eller ens köra en tabell såg. Den 5-hästkrafter motor kan också bultas till en gammal snöslunga, rototiller eller gräsklippare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113107.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.