Hur Hyr en bil vid 20 års ålder

Att hyra en bil vid 20 års ålder kräver ett kreditkort och betala ytterligare avgifter. De tilläggsavgifter kommer att variera mellan biluthyrningsfirmor. I vissa fall betalar du dubbla priset på någon 25 år eller äldre. För att undvika tilläggsavgifter, be någon du litar på som är 25 år eller äldre att underteckna hyresavtalet. Kontakta respektive hyrbil för att kolla på uthyrning standarder. Saker du behöver
25-plus-åriga samarbete signerat
Kreditkort
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Välj en bil uthyrningsfirman. Det finns gott om alternativ i varje stat. Stora kedjorna, som Hertz och Alamo dominerar turistattraktioner. Däremot kan du fortfarande hitta några små anläggningar som kan vara flexibel med några av deras krav. Till exempel, kan du finna att hyra en bil vid 20 är inte svårt så länge du betala ytterligare avgifter.
2

Ge ditt körkort och kontaktinformation. Uthyrningsfirman måste kunna avgöra vem du är innan du lånar en av sina bilar. Berätta för dem hur länge du tänker behålla bilen så att byrån kan sätta ett pris.
3

Ha ett samarbete signerat redo att underteckna med dig när du hämtar bilen för att undvika daglig avgift för att vara minderårig. Den co-signer måste ha en säker körning rekord och vara minst 25 år gammal. Ett samarbete signerat kommer också att hållas ansvarig för fordonet och måste lämna information till hyra plats. Till exempel är ett körkort krävs.
4

Komplett betalning för att hyra bil med ett kreditkort. Typiskt är kontanta transaktioner inte tillåtet att reservera ett fordon. Därför måste du ha ett kreditkort i ditt namn vid 20 års ålder för att hyra en bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113097.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.