Vad är skillnaden mellan Diesel & Motor Oil ?

Innan du köper olja , se till att du vet vad din bil eller behov lastbil . Annars kan du mixtra med prestandan hos din bil genom att ge den fel sorts olja . Motorer

Dieselolja är en tung olja som används för att driva dieselmotorer , medan motorolja bara hjälper till att smörja en motor så att delarna kan arbeta smidigt tillsammans för bättre prestanda .
< Br >
motorolja typer

konventionella och syntetiska blandning oljor är de tre huvudsakliga typer av motorolja . Konventionell motorolja är den minst dyra , syntetisk motorolja är den dyraste och syntetisk motorolja kostar vanligtvis någonstans däremellan .
Dieselolja Typer

Konventionell , biodiesel och gas - till - vätska diesel är huvudsakliga dieselolja typer . Eftersom vanlig diesel har ca 500 delar per miljon av svavel, har några av de svavel som skall avlägsnas för att det skall användas i en motor , i motsats till biodiesel olja som framställs av biologiskt andra beståndsdelar än petroleum . Gas - till - flytande dieselolja framställs av en omvandling av naturgas eller kol , till flytande bränslen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113095.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.