Hur Prep & Måla en Jeep

Jeepar är kraftfulla fyrhjulsdrivna fordon som är idealiska för terrängförhållanden. Designen var ursprungligen beställd av USA: s regering i första världskriget och de patent som såldes flera gånger, tills Chrysler slutade som ägare. Jeepar som används för terrängförhållanden kan lida en hel del slitage och kräver ommålning. Prepping och måla en Jeep är ett stort företag, men det kan göras med rätt förberedelser och arbete. Saker du behöver
Bil tvål
Rag
Paint-prep lösningsmedel
Sheet
Sander
1200-grit sandpapper
Skyddsglasögon
Dust Maskering mask
tejp
Plastfolie
Primer
färg spruta
Paintbrush
Billack
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Tvätta Jeep noggrant med vatten och bil tvål för att avlägsna smuts. Du behöver för att få Jeep helt ren innan du kan börja någon form av lack. Gnid Jeep ner med en trasa och måla-prep lösningsmedel för att avlägsna vax, fett och andra svåra att ta bort kemikalier.
2

fastställa ett ark inuti Jeep att skydda insidan om din Jeep är öppen för elementen.
3

Applicera en kurs slipmaskin till utsidan av Jeep att bära bort den tidigare färgen så att kroppen binder med primer som du kommer att använda . Slipning kommer att generera en hel del damm så använd en ansiktsmask och skyddsglasögon. Torka bort dammpartiklar när du är klar.
4

Fastställa maskeringstejp för fönster och andra områden som du inte vill målas. Täck motorn med en plastfolie för att färgen inte ska rinna under huven av Jeep och på motorblocket.
5

Applicera primer till kroppen av Jeep. Om Jeep är stängt, kommer en färg spruta applicera primer snabbt. För en öppen jeep, använd en pensel för att få trim eftersom du inte vill ha en spruta färg sprayas in i jeepen. Låt primern torka i 24 timmar. Håll området väl ventilerat så att du inte andas in rök.
6

Blöt ner din slipmaskin och sand primern att ge en blank yta. Torka bort eventuellt damm och applicera ett andra lager grundfärg. Låt det torka. Om du tror att du behöver ett tredje lager, upprepa steg för en tredje gång.
7

Applicera färgen med din färg spruta för att ge jeep ett tunt lager. Billack normalt torkar snabbt, så när du fyller ett lager, bör du kunna ge den en annan pass. Lägg rockar tills du är nöjd med din jeep färg och utseende.
8

Sand färgen med 1200-slippapper för att göra det glansigare och torka av den.
9

Applicera klarlack med din färg spruta när du är nöjd med färgen på din Jeep. Detta kommer att låsa färgen i och skydda lacken jobbet från skador.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113090.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.