Bidrag för rullstol skåpbilar

Att köpa en rullstol van är dyrt. Om du redan äger en van, kan tillgängliga konverteringar kosta mellan $ 12.000 till $ 16.000. De flesta människor har inte råd att konvertera eller köpa en ny van. Det är möjligt att finansiera en rullstolsanpassade van, men om du har en fast inkomst, det är kostsamt. Ideella organisationer och privata stiftelser har stipendier tillgängliga för van konverteringar, adaptiv körning utrustning och rullstol-tillgängliga skåpbilar. Weber Foundation Helping Hands Grants

Weber Foundation Helping Hands grundades år 2000. Det hjälper individer och familjer i trängande behov eller i katastrofsituationer. Stiftelsen ger direkt ekonomiskt stöd till individer och familjer, och det har delat ut stipendier till individer att köpa rullstolsanpassade skåpbilar. Foundations bidrag är begränsade till invånarna i Maine, Vermont, New Hampshire, Massachusetts, Connecticut, Rhode Island, New York, New Jersey och Pennsylvania.

Weber Foundation Helping Hands PO

Box 760.863

Melrose, MA 02176

theweberfoundation.com
Travis Roy Foundation Grants

Travis Roy Foundation, med säte i 1997, syftar till att förbättra livet för personer med ryggmärgsskada och att finansiera forskning om ett botemedel. En del av pengarna som stiftelsen går mot adaptiv utrustning. Bidrag beviljas till paraplegics eller quadriplegics förlamade på grund av en ryggmärgsskada. Bidrag finns för modifieringar och ombyggnader. De betalas ut direkt till leverantörerna av önskad utrustning eller modifieringar.

Travis Roy Foundation

Hemenway & Barnes LLP

60 State St, åttonde våningen

Boston, MA 02109

617-619-8257

travisroyfoundation.org
muskeldystrofi Family Foundation

Den muskeldystrofi Family Foundation uppdrag är att förbättra och stärka enskilda människors liv med neuromuskulära sjukdomar och tillhandahålla resurser för att hjälpa dem att lyckas. Bidragen täcker rullstolar, specialiserad körning utrustning, sjukhussängar, van hissar, ramper hem och stolar dusch. Programmet kan ge produkten, hjälpa hitta den eller hjälpa till att finansiera den. Stiftelsens Miracle Dreams för familjer Programmet hjälper klienten familjer med större objekt.

Muskeldystrofi Family Foundation

7220 US 31 South

Indianapolis, IN 46227

800-544-1213

mdff.org

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113086.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.