Så här importerar bilar från Japan till USA

Importera en bil från Japan - men sällan så billigt som det kan verka - kan vara ett bra sätt att få en utländsk modell som kanske inte är tillgängliga i USA, såsom förebådade Nissan Skyline GT-R R34. Medan det finns ingen brist på hinder, eller kostnader, kan detta vara det enda sättet att importera din drömbil på inhemsk mark. När du gör inköpsplaner, tänk på att du måste ta itu med flera myndigheter och hantera de kostnader, som kan uppgå till flera tusen dollar, innan bilen någonsin kan köras i USA. Instruktioner
1

Kontakta EPA (Environmental Protection Agency) och DOT (Department of Transportation) att ta reda på vilken typ av hinder du står inför att göra din import gatan lagligt i USA. I USA har några av de strängaste säkerhets-och utsläppskrav i världen, och du måste uppfylla dessa krav för att hålla bilen när den når USA.
2

arrangemang genom en seriös återförsäljare, auktionshus, eller lokal källa att betala skatter och avgifter export, plus kostnaden för sjöfarten bilen. Escrow betalningar via en webbplats som Escrow.com är generellt ett säkert sätt att göra detta.
3

Kontrollera underredet av bilen rengörs före leverans. Det amerikanska Department of Agriculture kräver att underredet någon importerad bil vara rent av främmande mark.
4

Har din avsändaren meddela dig om fordonets ankomst så att du kan underrätta tullen om den förväntade leveransen. Detta kan påskynda clearingen.
5

Förbered dina dokument och få dem färdiga. Du kommer att behöva, avsändarens konossement, köpebrevet och utländsk registrering. För att undvika oväntade problem, omfattar alla övriga handlingar i er besittning som hänför sig till bilen.
6

Fyll i en EPA-blankett 3520-1 och DOT formen HS-7.
7

Säkerställ att fordonet har en tillverkares etiketten på motorn som anger att den uppfyller amerikanska utsläppskraven. Om du saknar denna etikett, kan du behöva utföra arbete på bilen för att se till att den passerar en utsläppen test innan tullen kommer att släppa det till dig.
8

Betala tullpliktiga anmälningsavgiften (för närvarande 2,5% för bilar, kommer 25% för lastbilar, och 2,4% för motorcyklar) och tullen släpper bilen till dig. Denna avgift viftade under vissa omständigheter, framför allt för statliga arbetare eller militär personal återvänder från uppdrag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113078.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.