Hur polska en Cargo Trailer

När du bryr dig tillräckligt om att transportera varor i en täckt last trailer, mer än troligt, du också bryr sig om hur trailern ser ut. Medan släp finns i många storlekar och längder, de flesta lämnar försäljningen mycket i antingen en aluminium eller målade exteriör. Utan ett vax och polish, trailers lätt bli smutsig och tråkig från väg film, smuts och damm. Polering en last trailer gör det blankt, ger det att "helt ny" look och tillämpar en skyddande beläggning som hindrar damm och väg materia. Saker du behöver
trädgårdsslang med munstycke
Biltvätt
Bucket
biltvätt svamp
Sprayflaska med vatten
Orbital polermaskin eller borra
Sponge pads polering
Flytande polish
Spur verktyg
Visa fler instruktioner
1

Placera ett munstycke på en trädgårdsslang. Vrid slangen ventilen på och väta last trailer med högtryckstvätt. Detta tar bort all smuts och skräp.
2

Squirt biltvätt i en hink och tillsätt vatten från trädgårdsslangen för att göra en tvål blandning. Doppa en svamp biltvätt i blandningen och tvätta hela last trailer.
3

Skölj trailern noga med högtryckstvätt från trädgårdsslangen.
4 < p> Ställ en svamp polering pad på en orbital polermaskin eller borr.
5

Blöt svamp pad med vatten från en liten sprayflaska att fukta dynan.
6

Sätt flytande polish in i centrum av svampen pad och plats i på ett hörn av släpfordonet. Gnid polerplatta på vagnen för att sprida polish i ett område på cirka 3 meter ruta i taget.
7

Vrid polermaskin eller borra på på den lägsta hastigheten. Börja sprida polish över släpet ytan och sakta öka hastigheten till sin högsta nivå medan du arbetar fram och tillbaka över 3 fot området.
8

Rengör ansamling av lack från dynan med en sporre verktyg när dynan suger upp överflödig polish och inte fördela den jämnt. Fastställa polermaskin eller borra på en stadig yta och håll den stadigt med ena handen. Vänd verktyget och tryck sporre verktyget på polerplatta. Tänderna i den sporre verktyget kommer att dra ut överflödig polish och rengör dynan. Flytta sporre verktyget från utsidan till insidan av dynan för att rengöra hela dynan.
9

Upprepa poleringsprocessen i 3-fots sektioner, rengöring pad som skulle behövas och imma den torra dynan med vatten för att få en fuktig dyna tills hela trailern är blanka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113073.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.