Bil Dolly Instruktioner

bogsering av ett fordon med en bil dolly sparar körsträcka på fordonet samtidigt som ett lätt alternativ för att bogsera en bil släpvagn. En bil dolly har två hjul och en släpvagn tunga som ansluter till hitch boll av dragfordonet. För att säkert dra en bil med en dolly, måste dolly ansluta ordentligt till skumt att säkerställa att fordonet inte lossnar när du flyttar. Saker du behöver
Bil dolly
Två dolly remmar
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen på dragfordonet.
2

Fäll upp spärren på toppen av bilen dolly skumt. Ställ in hitch på hitch boll av dragfordonet. Vänd ner spärren. Anslut kontakten från dolly till släpfordonsuttaget av dragfordonet. Hook den vänstra kedjan av bilen dolly till den högra sidan av dragfordonet. Upprepa processen för att ansluta höger dolly kedjan.
3

Kör din bil på bilen dolly. Placera fordonet i parken. Stäng av fordonet när dess framhjul är rakt.
4

Kasta en dolly rem över varje däck på fordonet. Fäst varje rem till anslutningspunkterna på bilen dolly per tillverkarens installationsanvisningar. Anslut säkerhetskedjorna på baksidan av bilen dolly till fordonets ram du bogserar.
5

Testa bromsljus, blinkers och varningsblinkers på bilen dolly. Släpp bogsera bromsar fordonet parkering. Shift en bakhjulsdriven släpfordon till neutral. Kör dragfordonet 100 meter. Kontrollera dolly remmar för att säkerställa att de är täta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113072.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.