Hur man gör Go-Kart Motorer Tillfälligt Lawn Equipment

Njut av den spännande upplevelsen av att köra nära marken med en go-kart. Istället för att besöka en lokal go-kart banan och betala $ 5 till $ 10 per go-kart race, använd en hem gjorde go-kart. Trampbilar kräver normalt specifika, 3 - till 5-hästkrafter. Däremot kan du använda en gammal gräsklippare motor istället för en specialitet motor. Återanvända en gammal motor hjälper dig att spara pengar och ger en mer Miljövänliga alternativ till att kasta bort din gräsklippare. Saker du behöver
Go-kart ram
Gräsklippare
1/4 skruvar
Drill
Visa fler instruktioner
1

Undersök gräsklipparen motorn . Kontrollera om motorn startar lätt och att det finns ingen sylt eller tecken på större skador.
2

Stäng av gräsklipparen. Lossa och ta bort skruvarna på gräsklipparen bladet och ta bort gräsklipparen från botten av kortleken. Addera 3

Koppla bort motorn från styret genom att koppla bort alla sladdar som fäster de två.

4

Fäst motorn till en tunn bit plywood med en bult. Fäst denna bit plywood på baksidan av go-kart. Den gokart bör ha en avsedda utrymmet för motorn.
5

Fäst komponenterna i motorn. Kart Building rekommenderar att du börjar med att ansluta kilremsskivan hjul till gräsklipparen motorns utgående axel. Remskivan och bakaxel motorn ska radas upp.
6

Säkra motorn genom att bulta fast plywood på baksidan av go kart med en borr.
7

Dra i snöret gräsklipparen motorn att slå på gokart motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113068.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.