Hur Är Kranar Begagnade ?

De gamla grekerna använde män och djur för att driva de första hissar och remskivor . Romarna fann otvivelaktigt detta system behövs för att flytta material att bygga jättelika strukturer . Dessa mekanismer tjänat som modell för moderna kranar . Använder

bygg, transport och tillverkningsindustri använda kranar för att flytta tung utrustning och material . Auto mekanik använder ofta en liten kran för att lyfta motorer från bilar . Kranar använder ett bälte , rep , kabel eller kedja och en rullmaskin för att hissa material .
Typer

En mobilkran , såsom kran , kan resa till och från en arbetsplats , det driver kranen till platsen och fungerar som ett ankare under dess användning . Aerial kranar används av helikoptrar för att lyfta och bära laster.

Fasta kranar vanligtvis binda till en betongplatta . Dessa inkluderar tornkranar , som används vid byggandet av skyskrapor , och svävande kranar overhead , där endast lyften rör sig över balkar . En operatör styr en kran med en tryckknapp hänge eller med en infraröd eller radiostyrning .
Safety

En kranförare kunskap om sin maskin och dess säker drift skyddar sin säkerhet och som andra arbetstagare . Om han överbelastar kranen , väcker det för högt , tillåter människor att gå under eller underlåter att utföra dagliga inspektioner av utrustningen , allvarlig personskada eller dödsfall kan uppstå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113067.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.