Så monterar du ett Hitch bollen till en frontlastare

En lastare kan utrustas med en kulkoppling att förflytta släpvagnar runt. Stålet i lastarskopan bör vara stark nog att lyfta tunga vikten för släpvagnen utan att böja eller böjning skopan. Fördelarna med att använda en kulhandske på en hink inkluderar inte behöva koppla en släpvagn till den bakre delen av fordonet, inte behöva veva landningsstället på släpvagnen upp eller ner och att kunna helt enkelt höja eller sänka skopan till kroken bollen till släpet. Enligt Automotive Tillbehör Connection, "Hitch kulgänga skaftdiametrar är 3/4 tum för klass 1 och 2, [och] 1 tums diameter för klass 3." Saker du behöver
1/4-tums stål borr
1/2-tums stål borr
3/4-tums stål
borr 1-tums stål borr
borrmaskin
värmereducerande smörjmedel
3/4-tums eller 1-tums platt 3/4-tums bricka
eller 1-tums låsbrickan
3/4-tums eller 1-tums mutter
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Placera skopan på frontlastaren tillräckligt långt från marken för att kunna arbeta på båda sidor. Bestäm var, längs hinken, du vill montera kulan. Åtgärd 4 inches tillbaka från läppen av lastskopan. Placera en markering där hålet för kulan ska borras. Squirt en generös mängd värme reducerande smörjmedel under varumärket skall borras.
2

in 1/4-tums borr i borrmaskin. Dra borren i chucken. Håll borren rakt upp från ytan av skopan. Placera spetsen på lite på märket och börja borra tills ett hål är hela vägen igenom. Lägg smörjmedel under borrningen för att hålla lite coolt.
3

in en 1/2-tums borr och borra hålet större. Sätt en 3/4-tums borr och borra hålet större. Om kulan har en 3/4-tums skaft, kommer detta hål räcka, om skaftet på kulan är 1 tum i diameter, borra hålet igen med en 1-tums borr. Använd smörjmedel genom hela borrningsprocessen.
4

Sätt skaftet av kulans hela vägen genom det borrade hålet. Placera en 3/4-inch eller 1-tums (beroende på storleken på hålet) platt bricka på det gängade skaftet. Placera en 3/4-tums eller 1-tums bricka diameter lås på skaftet. Trä en 3/4-tums eller 1-tums mutter på den gängade skaftet av kulan och dra åt den med en skiftnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113061.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.