Hur jag donera en bil i Johnson County, Kansas?

Donera en bil ger dig möjlighet att hjälpa en individ i behov med de insamlade medlen från försäljningen av bilen. Många organisationer över hela USA erbjuder människor en chans att bli av med oönskade fordon genom att donera dem till välgörenhet. Purple Heart, Donera till välgörenhet Inc. och USA: s Car Donation Center accepterar bil donationer i Johnson County, Kansas. Saker du behöver
Vehicle Identification Number (VIN) katalog Fordon titel
Visa fler instruktioner
Purple Heart
1

Fyll i formuläret bilen donation på Purple Heart hemsida eller ring Purple Heart på 1-888-414-4483. Du kommer att behöva fordonet märke, modell, år, färg och Vehicle Identification Number (VIN) för att slutföra donationen formuläret.
2

Boka upphämtning. Lila Cross kommer att lämna ut dina uppgifter till deras bogsering företag och bogsering företaget kommer att ringa dig för att boka en tid. Förse fordonet titel och nycklarna till bogsera föraren och be om en fiberkabel kvitto.
3

Vänta 10 till 15 arbetsdagar för din IRS avdragsgill donation kvitto.


Donera För välgörenhet, Inc
4

Fyll i online donation eller ring 1-866-392-4483. Se till att du känner till fordonets år, märke, modell, ungefärlig körsträcka och VIN.
5

Gör överenskommelser med bogsera bolaget. Donation för välgörenhet kommer att ge dina uppgifter till en licensierad bogsera företag och de kommer att ringa dig inom en till två arbetsdagar. Du måste överlämna det undertecknade fordonet titel till bärgningsbil operatör.
6

Vänta Donera till välgörenhet för att maila ditt kvitto för din donation. Använd den för beskattningen. Addera Amerika Car Donation Center
7

Fyll i online donation eller ring 1-800-237-5714 för att börja med blodgivningen.

8

Kapitulera fordonet till bogsera operatören. Fordonet kommer att plockas upp efter tre till fyra bankdagar efter att du har slutfört donationsblanketten.
9

Vänta USA: s Car Donation Center för att skicka formuläret skatteavdrag. Använd den på din inkomstskatt avdrag.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113056.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.