Hur gör jag Ship bilar till Veracruz från Miami?

Om du flyttar till Veracruz, Mexiko, eller bara behöver för att få din bil från Miami, Florida, till Veracruz, använd ett företag bil sjöfart. En utskeppningshamn ligger i varje stad. Enligt Miami Auto Transport är grundavgift leverans ett fordon från Miami till Veracruz mindre än $ 1000. Du kan skicka bilarna i förseglade containrar på ett fartyg eller genom roll-on roll-off sjöfarten, vilket är då bilarna körs på och av fartyget och fäst vid en nedre däck. Roll-on, är roll-off sjöfart det billigare alternativet, men personliga saker kan bara packas i bilar skeppas via container metoden. Instruktioner
1

Hitta ett företag auto sjöfarten genom att använda katalogen på väg Cars hemsida. Be om en offert eller få en kostnadsfri offert från flera rederier på transportföretag hemsida.

Movecars.com

transportcompanies.com
2

Välj bil transportföretaget om du har fått flera offerter. Välj den billigaste citat eller snabbaste leverans tid.
3

Ordna transport av bilarna. Normalt kan du komma överens om tidpunkten för bilarna att lämna Miami hamnen men ankomst är bara en uppskattning eftersom transittiderna kan förändras. När du ställer in försändelseinformation, du sannolikt kommer att betala för tjänsten.
4

Få din bil till hamnen i Miami. Använd instruktionerna från rederiet att se till att din bil är på rätt plats. Presentera en kopia av din bil titel, registrering och andra dokument ägande eller fordonet kommer inte lämna hamnen. Du kommer att få en kopia av konossementet i gengäld, är som vad du behöver för att plocka upp bilarna i Veracruz.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113055.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.