Instruktioner för Reese dragkrokar

Reese påstår sig erbjuda den högsta kvaliteten bogsering erfarenhet, och företaget erbjuder många produkter för att säkerställa den rymmer upp till ett sådant uttalande. Grundades 1952 av TJ Reese, har företaget fått ett rykte som den främsta tillverkaren av hitching system i Nordamerika. Som av 2010, hade Reese 11 modeller dragkrok på marknaden som är lätta att installera. Saker du behöver
Reese dragkrok
WD 40
Wrench eller borrmaskin med socket set
Visa fler instruktioner
1

Sänk avgassystemet på bakre delen av fordonet för att göra plats för hitch på ramen vid den bakre änden av fordonet. Värmeskölden kan komma ner med avgaserna, vilket gör det lättare att installera skumt.
2

Inspektera hålen och områden i ramen för att se till att skräp inte kommer att störa installationen . Addera 3

Slutligen kanske du vill spraya WD-40 i hålen där skumt kommer att installeras. Detta kommer att skydda mot rost och korrosion. Den Hitch själv är rost-resistent, men din ram kanske inte. Detta kommer också att hjälpa rensa gängorna på din ram.
4

Montera dragkrok på förarsidan av bilen först så att avgaserna kan hålla upp hårdvaran på passagerarsidan, vilket gör din uppgift lätt lättare. Löst Montera bultarna på båda sidor.
5

Dra åt bultarna antingen med hjälp av en skiftnyckel eller elverktyg med uttaget bifogas.
6

Sätt tillbaka avgaser och värme vakt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113053.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.