Truck Trailer Typer

Vi ser dem varje dag på motorvägen: mycket stora lastbilar med en hytt för föraren och en platt ram bakom hytten och en släpvagn hakas att platta ram. Trailern fäster vid lastbilen med en bred platta med ett djupt "V" på ena sidan som sitter på platt ram. "V" pekar på baksidan. I mitten av plattan har ett hål med en låsanordning. Vagnen har en uppsättning hjul baktill, ett stort, tungt tapp framtill på botten och en uppsättning stödben nära fronten som håller vagnen när den inte vilar på en lastbil. Den lastbilsförare backar trucken under trailern, placera plattan så att stiftet på släpet rider in i "V" på plattan och faller ner i hålet där låsmekanismen håller den från att studsa ut. Det finns en mängd av släpvagnar som fäster vid lastbilar eftersom de belastningar de är skyldiga att Haul finns i alla former och storlekar. Trailers

Den vanligaste typen av trailer är trailer. Precis som namnet antyder, är den trailer bara ett slutet utrymme ca 8 meter bred och 9 meter hög och 28 till 53 meter lång. En trailer väger mellan 10.000 och 15000 pounds. Vissa trailers har sidobelastning. Ena sidan av trailern är gjord av förstärkt vattentätt tyg som kan rullas upp. Trailers har ofta ett kylaggregat som håller insidan sval. Kylda trailers används för att dra färskvaror såsom färsk frukt.
Car Carriers

Auto Transport trailers bära upp till tio bilar på motorvägen. Den lastbilsförare kan använda en öppen bil bärare som är cirka 80 meter lång och 14 meter hög eller en sluten auto transport släp som kan bära två, fyra eller sex bilar. Slutna trailers är dyrare och används endast med dyra bilar som inte kan resa väderexponerats.
Bulkfartyg

Trailers som bär vätska eller något torrt att flöden, till exempel sand eller cement, kommer att se likadana ut. De har en stor tank med antingen stora rören för att avlasta de flytande eller breda dörrar eller luckor på undersidan som är öppna för att dumpa den torra belastning. De kan bära 1600-4100 kubikfot torr eller våt last.
Flat

Flak trailers dra stora objekt som inte får plats i en trailer. Som namnet antyder, är ett flak trailer en platt plattform som antingen lutar eller har utdragbara ramper för lastning av gods. Vissa flak trailers kan sänkas till marken en gång lossnat från lastbilen för att lasta på och av. Övriga flak trailers har en liten kran i ena eller båda ändarna för lastning.
Boskap

Får, nötkreatur, häst och svin färdas i vagnar med öppningar i sidorna av trailern för ventilation, pennor att hålla dem säkra och upprätt och speciella ramper för lastning och lossning.
Övriga Trailers

Special-kombivagnar fylla behov som don ' t kommer upp väldigt ofta. Bus trailers är utformade precis som en vanlig personbil buss men utan förare. De används inte i USA. Lastbilar haul väggskivor och andra långa, breda och platta material på pannå trailers som har två sluttande väggar som löper längden på släpvagnen. Massor med konstiga former såsom 145-fot långa väderkvarnvingar reser på specialbyggda vagnar som kan innehålla två eller flera släpvagnar hålla lasten. Ofta kommer det bakre släpet av en multi-trailer inställning vara styrbar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113045.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.