Hur uppdatera min Lexus Navigation

För att installera rätt uppdatering navigering för din Lexus, måste du känna till modell, år och generering av navigationssystemet som är installerad i ditt fordon. Det finns sex generationer av hårdvara i Lexus bilar. Varje generation har ett annat navigationssystem, även känd som Navi. Navi använder GPS (Global Positioning System) för att visa bilens läge på vägkartor. Lexus uppdaterar navigationssystemet gång per år på hösten. Från och med 2009 den nuvarande versionen är 9.1. Instruktioner
1

Hitta modellnumret och året bilen gjordes genom att titta i din instruktionsbok. Titta på etiketten på insidan av förardörren för ytterligare information om modell och årsmodell på ditt fordon.
2

Hitta generation av hårdvara som körs i din Lexus. Vissa generationer överlappar åren utifrån bilens modellnummer. Tillgång till denna information från din navigation Menu. Tryck "Välj din bil" Det kommer att visa generation antalet ditt navigationssystem.
3

Gå till Lexus Map Updates webbplats (se Resurser) och välj "Hämta en karta. "Välj din bil från rullgardinsmenyn i fordonet dialogrutan.
4

Bläddra igenom de val som att hitta bilens generation.
5

Välj map uppdatera och slutföra köpet. Priset för de flesta uppgraderingar är $ 199 från 2010.
6

Följ alla anvisningar för att installera uppdateringen. Om du stöter på några problem med installationen, kontakta Lexus eller din lokala Lexus-återförsäljare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113043.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.