Hur man startar en service bil notering för auktionssajter

Starta en bil-notering tjänst för auktionssajter, och du har din egen sida verksamhet. Du kan lista bilar för människor från ditt hem med en Internetanslutning och en dator, och det tar lite tekniskt kunnande. Att få en grundläggande förståelse för hur auktion webbplatser fungerar och hur man kan marknadsföra din tjänst kommer att ha din bil-notering tjänst igång på nolltid. Instruktioner
1

Gå till populära auktionssajter som eBay Motors, Auktion Brand eller bilauktion bud. Anmäl dig till den plats som intresserar dig. Logga in och forskning tutorials om hur man sätter upp en auktion. Titta på andra auktioner för närvarande körs. Var uppmärksam på vilken typ av bilder som används för varm säljande bilar, de skriftliga beskrivningar och priser.
2

Gå till en sekretessbelagd webbplats som Craigslist, Oodle eller Classfieds gratis. Registrera dig för ett konto genom att ange ditt namn och kontaktuppgifter på registreringssidan. Sätt upp en annons som beskriver din bil-notering tjänst i tjänsten delen av sekretessbelagda webbplats.

Inkludera priset för din tjänst. Låt kunden vet att för att bilen ska få räknas, måste han skicka dig information om bilen som året, märke, modell, färg, Viin nummer och körsträcka. Du behöver också digitala bilder på bilen för att sätta i auktionen beskrivningen. Sätt dina kontaktuppgifter i annonsen. Klicka på "Skicka" för att göra annonsen går live. Addera 3

Market din tjänst ytterligare genom att berätta för dina vänner och familj att du har en bil-notering tjänst. Bygg en en sida webbplats för din tjänst med Microsoft Front Page, Dreamweaver eller Wordpress. Gör din sida direkt på nätet genom att få gratis eller betald webbhotell. Om du har svårt att bygga hemsidan själv anlita någon att göra det från webbplatser Elance.com eller Rentacoder.com.
4

Svara på människor snabbt när de svarar på din annons. Sätt upp auktionen för dem och bjuda dem tillbaka för mer service i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113039.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.