Hur installerar jag släpvagnskablage på en 2002 Jeep Wrangler?

När du har installerat en dragkrok på en 2002 Jeep Wrangler, kabelnätet som ansluter till släpvagnen måste installeras för släpet ljus att arbeta. Moderna kablage har kontakter som passar i befintliga ledningar för dragfordonet, förenklar installationen. Saker du behöver
2002 Jeep Wrangler trailer kabelnät kit
Drill
3/32-inch borr
Visa fler instruktioner
1

krypa under den högra bakre delen av fordonet och lokalisera plast skyddsöverdrag strax under förarsidan bakljusaggregat och bakom stötfångaren. Ta bort sprinten säkra skyddshöljet. Dra skyddshöljet ner.
2

Leta reda på kontakten ledningsnätet. Koppla loss den från bakljusaggregat genom att trycka på fliken på sidan av kontakten och dra tills den separerar. Anslut förarsidan T-koppling av släpvagn kabelnätet till Jeep Wrangler kablaget och anslut sedan den andra sidan av T-kontakten till anslutningen av bakljusaggregat.
3

Dra trailern ledningsnätet över Jeep Wrangler ramlisten till den andra sidan av fordonet, lämnar fyra-socket platta kontakt i mitten nära dragkroken.
4

Avlägsna skyddsplasten som täcker nedan passagerarsidan bakljusaggregat. Leta reda på kontakten ledningsnätet. Koppla loss den från bakljusaggregat genom att trycka på fliken på sidan av kontakten och dra tills den separerar. Anslut T-kontakten på släpvagnen kabelnätet till Jeep Wrangler kablaget och anslut sedan den andra sidan av T-kontakten till anslutningen av bakljusaggregat.
5

Sätt tillbaka skydden nedanför baklampa församlingarna. Använd buntband som i kabelnätet kit för att säkra ledningsnätet till ramen av Jeep.
6

Borra ett 3/32-inch hål i rambalk av Jeep Wrangler. Fäst den gröna jordledaren till ramen med den självgängande skruven i kabelnätet kit.
7

Testa bakljus, bromsljus och blinkers för att säkerställa korrekt funktion. Om möjligt, koppla en släpvagn till kabelnätet platta kontakten och testa lamporna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113035.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.