Hur man justerar Spokes Dirt Bike

ekrarna på ett hjul är en serie tunna stavar som går från den centrala delen av hjulet utåt för att stödja ytan av det yttre hjulets omkrets. Ekrarna är nyckeln till att upprätthålla integriteten i hjulets form och kontinuitet, som håller hjulet i trim. På en dirt bike hjul, dessa ekrar behöva justeras före varje åktur att bibehålla sin spänning och hålla dem i rätt position. Genom att justera dina ekrar ofta, kan du hjälpa till att undvika olyckor och opålitliga ridning. Saker du behöver
Vridmoment talade skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

sätta sig bakom ratten du vill justera så det är rätt mellan benen. Snurra hjulet tills ventilskaftet är framför dig.
2

Sätt vridmoment talade skiftnyckel runt den första talade på vänster sida om ratten efter ventilskaftet. Detta kommer att hänvisas till som den yttre sidan av hjulet. Justera talade till höger tills skiftnyckel klickar och känns stram mot eker
3

. Detta innebär den eker har nått sin rätta kapacitet.
4

Flytta till talade bort från ventilskaftet på den yttre sidan av hjulet. Det bör finnas en talade på insidan mellan den första talade ni åt och den du har flyttat till.
5

Dra åt detta talade på samma sätt och fortsätter längs utsidan av hjulet tills du når ventilskaftet igen. Du bör hoppa en innersida talade mellan varje yttre sida talade.
6

Flytta till den inre sidan av hjulet och börja åtdragning ekrarna efter ventilskaftet. Du kommer att hoppa över en yttre talade genom åtdragning endast de inre ekrar.
7

annan krets kring den yttre följt av insidan av hjulet om ekrarna fortfarande känns lös efter första passet.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113030.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.