Hur man återställer Ljuset Tire Inflation på en Saturn bil

2008 och 2009 Saturns har en inbyggd funktion som varnar dig när din däcktrycket är under eller över det rekommenderade trycket nivå. Funktionen innehåller en varning ljus som börjar blinka på bilens instrumentpanel. Om ljuset är på och stadig, betyder det att trycket i ett eller flera däck är för lågt. Om lampan blinkar, betyder det att en eller flera däck överdrivet. Den varningen ljuset kan inte återställas förrän du är ordentligt brukar trycket för att säkerställa rätt mängd luft i däcken. Saker du behöver
Fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Slå på Saturn tändningslåset.
2

Tryck på "Lock "och" låsa upp "knapparna samtidigt på ditt lås fjärrkontroll. Fortsätt att hålla knapparna nere tills du hör hornet pip. Det tar ungefär fem sekunder.
3

Töm eller blåsa luft in i förarens front-side däck i åtta sekunder. Lyssna efter hornet piper en gång. När du hör hornet pip, är det ett tecken på att däcket är på rätt trycknivå.
4

Upprepa föregående steg för de återstående tre däck. De återstående däcken måste kontrolleras i följande exakta ordning, passagerarsidan framdäcket, passagerarsidan bakhjulet och förarsidans bakre däcket.
5

Lyssna på din horn piper två gånger . När horn piper två gånger, är det ett tecken på att din däcktrycket på alla fyra däcken är på den rekommenderade nivån.
6

Slå av tändningen. När du slår på tändningen igen, är däcktrycket ljuset återställs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113024.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.