Hur man lagrar en bil Trailer

En bil släpvagn kan komma i nästan alla storlekar, färger och material. En sak alla personbilssläp har gemensamt är dock att de kan dra alla typer av tung last. En annan sak som alla personbilssläp har gemensamt är det faktum att du måste förvara dem på rätt sätt eller om de kommer att slitas ut. Elementen kan ta en vägtull på stabiliteten i din bil släpvagn och sänkte sin livslängd ned av många år. Saker du behöver
Vehicle
Car trailer
Wood block
Tarp
Bricks
Visa fler instruktioner
1

Öppna din garageport . Har en vän stå i garaget, redo att vägleda dig när du säkerhetskopierar din bil och bil släpvagn till skyddet av garaget. Har honom signalerar du när du ska hålla säkerhetskopiera och ropar till dig när du har bilen trailern tillräckligt långt in i garaget.
2

Sätt ditt fordon i backen och sakta tillbaka bilen trailern till garage. Använd dina backspeglar och översyn spegel för att hålla ett öga på din vän i garaget. Dra framåt om du känner att bilen trailern lutar åt sidan.
3

Lossa bil släpvagn från baksidan av din bil när den är på sin rätta plats i garaget. Du kan behöva skjuta vagnen längre tillbaka in i garaget för hand efter att du tar bort den från bilen.
4

Wedge träklossar enligt båda sidor av varje däck för att förhindra den från att rulla. Detta är en särskilt viktig del av att lagra din bil släpvagn om garaget sitter på en vinkling.
5

Sopa av bil släpvagn. Nyckeln till att hålla din bil trailer för år är att upprätthålla en ren trailer som du skyddar från elementen.
6

Täck bil släpvagn med en stor presenning. Den presenning skyddar ytan av bilen trailern från vattenskador och andra lätt skräp. Tynga tarp med ett par tegelstenar om du har en dragig garage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113021.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.