Hur hittar FCC # för en Keyless Remote

En nyckellösa fjärrkontroll låter bilägaren för att låsa eller låsa upp bilen med hjälp av en liten fjärrkontroll, snarare än en nyckel. Alla nyckellösa fjärrkontroller har en FCC nummer på baksidan av fjärrkontrollen. FCC är i huvudsak ett modellnummer för fjärrkontrollen. Fordon har ett litet chip placerad inuti fordonet. Detta chip gör Keyless remote för att arbeta med fordonet. Endast Keyless fjärrkontroller som överensstämmer med chipet i bilen kan användas för att låsa upp dörren. Därför, om du köper en ny Keyless fjärrkontroll, måste FCC eller modell numrerar matchen. Instruktioner
Söka The nummer på en Keyless Remote
1

Plocka upp Keyless fjärrkontrollen och gå till en plats med massor av ljus så att du kan söka efter mycket litet tryckeri.
2

Vänd Keyless remote över, så att baksidan är uppåt.
3

Leta efter "FCC" följt av en serie siffror och eventuellt bokstäver. Detta är FCC numret.
Hitta FCC tal utan Remote
4

Gå till Original Keyless webbplats (se referens). Välj märket på din bil i listan på vänster hand val. Därifrån välja år och modell av fordon genom att klicka på dem. Alternativt, om Keyless remote systemet inte installerats av fordonstillverkaren, titta i det nyckellösa systemet manual för FCC eller sök efter den med hjälp av Keyless-systemet information på Internet.
5

Kontakta Tillverkaren servicecenter om du inte kan hitta FCC numret för den trådlösa fjärrkontrollen systemet. Använda bilens VIN-nummer, kan servicecentret ger dig den modell eller FCC antal Keyless remote och som blev installerat i din bil.
6

Avlägsna Keyless remote chip från fordonet om du kan inte hitta någon information om Keyless remote systemet. Detta kan kräva hjälp av en professionell om du är osäker på var chipet är belägen. Chipet kan vara placerad under ratten eller i en låda under passageraren eller fordon set. Skriv ner tillverkarens namn och serienummer på chipet. Kontakta tillverkaren för den nyckellösa fjärrkontroll som ska användas med ditt system.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113014.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.