Vilka lagar för att behålla en bärgning fordon i Virginia?

Virginia Department of Motor Vehicles (DMV) anser att din bil eller lastbil för att vara rädda efter den automatiska lider 75 procent eller mer skada. Du kan hålla fordonet och fortsätta att driva den på Virginia vägar, men det finns åtgärder som du måste ta först. Besöker din lokala DMV kontor är det första steget mot att hålla din bärgning fordon. Du kommer också att behöva fylla i de dokument som krävs och inspektioner. Bärgning Titel

I enlighet med Code of Virginia 46,2-1603 kräver DMV att alla motorfordon i staten vara titeln. Komplett formulär VSA-56 (Salvage Certificate Application) för att ansöka om att få en bärgning certifikat. Skicka in två exemplar av den ifyllda ansökan till en agent vid din lokala DMV kontor. Du måste ange skador som din bil lidit på ansökan. Det är en skiss av en vanlig bil som du kommer att använda för att cirkeln områden - som framruta eller höger dörr - på din bil som har skador. Varje ägare av fordonet måste skriva på längst ned i programmet. Om bilen eller lastbilen finansieras, också ge kvarstaden innehavarens namn och adress. Underlåtenhet att efterkomma denna lag kan leda till att du får en trafik biljett eller böter. Addera handskas med försäkringsbolag
företag

Försäkringsbolagen är skyldiga att anmäla till DMV när de förklara ett fordon en total förlust eller bärgning. Få skriftligt tillstånd från ditt försäkringsbolag för att hålla bärgning auto. Du kan göra detta genom att placera ett telefonsamtal eller i-person besök till skaderegleraren hos ditt försäkringsbolag som hanteras din ansökan försäkring auto.
Motor Vehicle Examination

Code of Virginia 46,2-1604 kräver att du tar en kopia av blankett LES-022A (Request for repareras eller Ombyggd Bärgning undersökning av fordonet) med dig till en auktoriserad tillståndkontroll servicestation. Den nedre delen av ansökan har ett område där teknikern kan bocka av varje fordon - exempelvis kylaren, säten, stänkskärm eller däck - att han undersökt att du antingen godkänd eller underkänd. Ange de utbytta delarna på din bil också. Skriv under och datera ansökan innan du skickar den till DMV. I september 2010, är ​​den undersökning av fordonet avgiften $ 125. Du kan inte använda en bärgning bil tills den passerar inspektion. Oärliga fordringar på programmet kan orsaka dig en mened laddning i Virginia domstolar.
Sälja fordon som en bärgning Dealer

Code of Virginia 46.2-1601mandates som du ansöker om och få en bärgning återförsäljare eller rebuilder licens att behålla och sälja bärgning bilar. Gör detta genom att fylla i formuläret DSD-10A (Salvage bilhandlare, Demolisher, Rebuilder Salvage Pool, Vehicle Removal Operator licensansökan för Initial eller förnyelse). Ge information om programmet, såsom ditt namn, gata postadress, personnummer och vilken typ av verksamhet du arbetar (dvs. enskild firma, handelsbolag, bolag). I september 2010, är ​​det bärgning licensavgift $ 100. Det kostar $ 25 till förnya licensen varje år. Underlåtenhet att uppfylla dessa krav kan leda till att du får böter och straff.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113013.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.