D4 Caterpillar Bulldozer Specifikationer

Caterpillars D4 bandschaktare är ett mindre jordmover jämfört med Caterpillars andra anläggningsmaskiner. Bulldozers, även känd som spår-stil traktorer, används för både betygskriterier områden och flytta otroliga mängder smuts och material. Detta gör dem användbara delar av utrustning i nya bygg-och clearing, samt på gården. Det finns två grundläggande storlekar av D4 - XL och LGP. Motorspecifikationer

D4 motorn är Katten C4.4 ACERT diesel. Denna motor är i stånd att 92 hästkrafter (brutto) och har ett deplacement på 269 cubic inches.

Skillnad från sin gigantiska bror D11, är D4 kapacitet
Fluid Kapacitet ganska små. Till exempel håller D4 51 liter diesel jämfört med 425 liter i D11. D4 tar 2,91 liter olja och 5.92 liter kylvätska. Det kräver bara 15,7 liter hydraulolja, medan D11 tar 58.9 gallon för tanken bara.
Vikt och Mått

D4 XL har en standard vikt, inklusive blad, förare och full tank, med 17,961 pounds (ge eller ta förarens storlek), medan LGP har en vikt på 18,742 pounds. Utan bladet, är bredden av XL schaktblad 79,1 inches, längden är 128,9 inches och höjden är 108,8 inches tall. LGP är lite större på 92.9 inches bred, men är samma längd och höjd som XL.
Fästen och utrustning

Förutom standard bladet, vilket är bra för klassificering och utflytning, det finns också en skogsbruk blad som har en extra vakt på toppen av bladet för att skydda hytten. D4 har också en tillgänglig parallellogram Ripper för plöjning marken och en hydrostatisk för puling materialet ut eller D4 själv. Det kommer också med en laser för noggrann sortering och en GPS för exakt körning. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113008.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.