Tips om borttagning av flikarna från en registreringsskylt

Fordon taggar är utformade för att vara extremt klibbiga så att folk inte kan stjäla dem. Många människor lägger bara taggar en över toppen av en annan från år till år eftersom de förnya sin registrering. Men över tiden, sätter detta en stor klump av taggar på din registreringsskylt som ser ful. Ta bort dessa taggar tar en liten ansträngning men är inte alltför svårt om man har de rätta verktygen. Heat

bort din tagg kan vara lättare om du använder en värmekälla, till exempel en hårtork eller varmt vatten. Ens lämna din bil parkerad i ett soligt område för ett par timmar före taggen avlägsnande kan hjälpa.

Enligt den kinetiska teorin om materia, molekyler komma längre ifrån varandra när de utsätts för värme energi. När således bindemedlet upphettas, kommer molekylerna i limmet expandera. Resultatet är att limmet inte grepp samt till plattan ytan och blir sliskig. Addera Verktyg

Använd ett rakblad eller måla skrapa bort taggen . Dessa verktyg är tunn nog att få under taggen hörn och arbeta taggen löst. När du använder rakblad eller skrapa, hålla bladet så nära parallellt med plattan som du kan för att undvika skador på plattan, och ta din tid.
Kemisk borttagning

Liksom värme, kemikalier påverkar limmet som används på etiketter registreringsskylt genom att bryta banden av de vidhäftande molekylerna. En av de bästa kemiska produkter för borttagning klistermärke lim är Goo Gone. Men enligt den Tipnut webbplatsen, kan du också prova jordnötssmör, växtbaserad, matlagning eller baby olja, nagellack remover, färg eller gummi cement thinner, eller WD-40. Du kanske upptäcker att en kombination av produkter fungerar bättre än någon produkt ensam, och att du har bättre resultat om du låter produkten sitta på taggen i flera minuter. Arbetet dessa produkter under taggen som du skrapa taggen bort med rakblad.
Clean-Up

När du har tagit bort taggen från din registreringsskylt, du kommer troligen att ha en liten limrester kvar. Behandla området med självhäftande remover i ditt val och skrubba området med tvål och varmt vatten och en tandborste. Sedan tvätta och torka området för att ta bort all överbliven remover. Detta kommer att skapa en ren, plan yta för nya tag.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113005.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.