Felsökning av en Meyer snöplog

En Meyer snöplog är en plog som kan fästas på en bil. Meyer är en väl respekterad och betrodd namn i snöplogar, och deras produkter är generellt hållbara och effektiva. Men som med de flesta maskiner som används i den hårda vintern elementen, slitage kan uppstå. Innan du tar apparaten i för vad som kunde vara en dyr reparation, finns det några grundläggande felsökning du kan köra igenom på egen hand. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Spänn och rengör alla elektriska anslutningar, inklusive anslutningar till batteriet om snöplogen inte kommer att höja. Kontrollera säkringen för att se om det har blåst. Byt om nödvändigt med ytterligare säkring av exakt samma strömstyrka. Kontrollera att motorns oljenivå är minst 1 1/2 inches från toppen.
2

Kontrollera den vita ledningen i den gjutna kontakten om snöplogen inte vinkla vänster. Om tråden är ansluten, bör det finnas ström till omkopplaren och motorn. Problemet kan ligga hos brytaren och den bör bytas ut.
3

Kontrollera alla kopplingar och komponenter till läckor om snöplogen inte kommer att hålla en vinkel. Försök blödning luften ur systemet och dra åt glad muttern liksom. Byt ut eventuella kopplingen och montering vid behov.
4

Kontrollera för en böjd eller beslagtagits bagge om plogen inte kommer att sänka. Inspektera avseende blockerade passager och igensatta filter. Byt skruvarna som håller plogen och lyftcylindern ihop om de har blivit slitna, vilket kommer att skära ner på en hel del spel i systemet. Se till att byta bulten som håller lyftarmen samt.
5

Håll en skruvmejsel mot muttern som håller fast spolen för att kontrollera att Electro Lift har tillräcklig magnetism. Har någon slå på strömbrytaren för att se om du känner någon magnetisk ström som går genom skruvmejseln.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112989.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.